top of page
Keresés

Dobd fel az Online Karácsonyt Humoristákkal!

Nagyon sok megkeresést kaptunk az utóbbi hetekre az Online Karácsony modulunkkal kapcsolatban és igyekszünk minden kérést teljesíteni. Az online Stand Up Comedy lehetősége eddig is szerepelt a karácsonyi kiajánlónkban, de most egy szinttel "komolyabbra" vesszük az együttműködést és már konkrét nevekkel is találkozhatnak az érdeklődők. Hogy kikkel és milyen formában? Erről szól ez a cikk...Az elmúlt héten egyeztettünk a humoristarendeles.hu csapatával és örömmel jelenthetjük, hogy a jövőben a stand uposok széles portfóliójával találkozhattok online eseményeinken. A nevetés a legjobb orvosság és a 2020-as év után szerintem vitán felül állíthatjuk, hogy nagyobb szükség van rá mint valaha. Az online stand up modul önmagában is remek ajándék lehet a dolgozók részére, de bátran ajánljuk a karácsonyi csomagunk részeként is.Hogyan működik?


A kiválasztott humorista egy 20-40 perces műsorral lepi meg a céget, a közösen kiválasztott online platformon keresztül. A megrendelés előtt közvetlen kapcsolatba lép a fellépő a cég képviselőjével, hogy minél inkább az adott cégre szabhassa a műsorát a kapott információk alapján.


Ha az online karácsony modul részeként rendelitek meg a Stand Up részt, akkor az esemény nyitányaként vagy levezetéseként ajánljuk ezt a frissító programelemet.A dolgozók összerázódnak egy online szabadulószobával, majd meghallgatják a karácsonyi köszöntőt és az évértékelőt, kibontják ajándékaikat, megmérik tudásukat az Online Kvíz keretein belül, elkészítik a kedvfokozó koktélokat a Koktél Keverők keretében és végül azokat kortyolgatva nevethetik magukat könnyesre. Ahhoz képest, hogy ez mind az online térben történik nem is hangzik rosszul ugye?


Kikkel lephetitek meg a csapatot?


Olyan nevekkel dobhatjátok fel az online csapatépítőt, mint:


- Lóránt Barna "Trabarna"


és még sokan mások... Ha van olyan, akit szívesen látnál, de nincs a listán, akkor keress minket nyugodtan és megszerezzük neked! De ezek a srácok az online térben éppolyan nagyágyúk, mint a Comedy színpadán, tehát bátran ajánljuk őket!
11 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page