top of page
Keresés

Exkluzív csapatépítés cégek számára

A nagy meleggel már hivatalosan is beköszöntött az idei nyár, esténként megtelik a Duna part a nap végi hűvösben sétálókkal, a vendéglátóhelyek teraszain pedig összegyűlnek az emberek, hogy az irodából kiszabadulva a tervezett nyaralásokról, céges csapatépítőkről beszélgessenek.

Céges elvonulások esetén már nem elég program a vízparton napozás, fürdés, esetleg egy-egy kirándulás, azt vesszük észre, hogy az újabb generáció munkavállalói tartalmasabb, élményekkel teli csapatépítőkre vágynak, ahol olyan programokat próbálhatnak ki, amit a magánéletükben nem tennének. Ezek az izgalmas programok erősítik a csapatkohéziót, és a közös élmények hatására növekszik a produktivitás a munkában.


Az elmúlt években szerencsére rengeteget fejlődött az ország programkínálata, a Dunán SUP-ozástól kezdve az E-bicikli túráig rengeteg olyan program lehetőség van, ami felejthetetlenné teszi a csapatépítést. A HomeUnity-nél nem csak a nagy ügyfelekre koncentrálunk, nagyon fontosak számunka a magyar kis és középvállalatok is, így már akár 15-30 fős csapatok számára is szervezünk tréningeket és csapatépítőket.
A kis és középvállalkozásoknál az a tapasztalatunk, hogy sokszor nincsen meg az emberi erőforrás arra, hogy valaki egy több napos csapatépítőt leszervezzen, ezért gyakran nem is valósul meg ilyen program. Pedig egy közös elvonulás még tovább erősíti a kis cégekre amúgy is jellemző jó munkahelyi közeget. A jelen gazdasági helyzetben pedig ahol az értékes munkavállalók megtartása kiemelten fontos feladat, a fizetés mellett a jó munkahelyi közeg az egyik legfontosabb ami a kollégákban a munkahelyi lojalitást kiépíti.


Segítségünkkel elkerülhető, hogy a vállalatnál valakire rászakadjon a csapatépítő szervezés operatív lebonyolításának terhe, mégis megmarad a kontroll a kezetekben, hogy a kollégák számára legmegfelelőbb helyszínt és programokat válasszátok ki. A HomeUnity ügyfeleként nem kell azon izgulni, hogy vajon megtaláljátok-e a legjobb programot, vajon ideális lesz-e a szállás, illetve nem veszi el a csapatépítő szervezése a mindennapi munkától az értékes időt.A HomeUnity-nél munkánk során szerencsénk volt együtt dolgozni az ország számos szállodájával, és a programkínálatunk bővítése érdekében feltérképeztük az ország legkülönlegesebb szabadidős tevékenységeit. Több mint 20 szállásadó partnerünk van szerte az országban, akik a legkülönfélébb aktivitásokkal, exkluzív foglalási lehetőséggel és gasztronómiai kínálattal várják a vendégeket. Két vagy három napos csapatépítő szervezését ugyan úgy vállaljuk, mint az egy napos aktív programozókat.


Ha bármilyen kérdésetek van csapatépítőinkkel kapcsolatban keressetek nyugodtan a kapcsolatfülön található elérhetőségek bármelyikén!


HomeUnity, épüljünk együtt!

24 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page