top of page
Keresés

Koktél Keverők - Online Csapatépítés

Hiányoznak a céges iszogatások? A munka utáni sörözések vagy már előre rossz érzés, hogy idén nem koccintotok az évértékelő beszéd után a karácsonyi bulin? A HomeUnity csapata ennek a hiánynak a pótlására hozta létre a Koktél Keverők modult, ahol online formában ugyan, de megpróbáljuk megidézni az említett események hangulatát.A Koktél Keverők modul nagyon egyszerűen elmagyarázható. Az ügyfél felveszi a kapcsolatot a HomeUnity-vel és megbeszélik, hogy milyen koktélokat szeretnének az este folyamán elkészíteni. A koktélok kiválasztásához egy itallap áll rendelkezésre, amelyen szerepelnek az összetevők és a becsült bekerülési költség. Két opció közül választhat a megrendelő:


A: A játékosok kapnak egy check list-et a szükséges hozzávalókkal és mindenki beszerzi magának


B: A HomeUnity kipostázza díszcsomagolásban a koktélhozzávalókat és akár valamilyen bartender kiegészítőt is például: logózott shakert
A kiszállítást követően a megbeszélt időpontban bejelentkeznek a csapattagok, mindenki kamerával. A Bartender először végigmegy egy listán, hogy Mindenki előkészítette-e a szükséges hozzávalókat. Majd kezdődik a keverés. A koktélokat úgy állítjuk össze, hogy Mindenkinek legyen sikerélménye, illetve alkoholmentes változatok kipróbálására is van lehetőség.

Minden elkészült koktélt lefotóznak a résztvevők, így egy "koktélszépségversenyt" is lebonyolítunk párhuzamosan az alkalommal és díjazzuk a legízlésesebben tálalt változatot.

A koktélok között rövid beszélgetés indító játékokat indít a Bartender, aki így facilitátor szerepet is betölt egy időben. Az este végén pedig egy jégtörő játékkal zárul a 3-5 koktélból álló alkalom, amiből úgy tud kicsatlakozni a moderátor, hogy a beszélgetés és az este kellemesen és zavartalanul folyhat tovább az online térben.
53 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page