top of page
Keresés

Kreatív Koszorú - Ajtódísz és koszorú készítő online workshop

A HomeUnity online moduljai eddig főleg arra épültek, hogy bárki, bárhol a világon be tudjon csatlakozni, mindenféle előkészület nélkül. Az elmúlt időben, azonban egyre nagyobb igény mutatkozott azokra a foglalkozásokra is, ahol valamilyen fizikai ajándékot, emléket is kapnak a résztvevők. Korábban ilyen modulunk csak a Koktél Keverők volt, ahol a játékosok megkapták a különböző koktélhozzávalókat és a melléjük kapott shakert és poharat meg is tarthatták. Az ilyen típusú programok köre az idei évben kibővült az Online Borviadal és a Kreatív koszorú online workshopokkal.

Miről szól a Kreatív Koszorú alkalom?


Mivel már maga a név is elég beszédes, ezért nem szeretnénk túlmagyarázni a dolgot. A Kreatív Koszorú programon a résztvevőknek összeállítunk egy csomagot, melynek minden eleme az adott cégre szabható, színek, hozzávalók és téma tekintetében. A résztvevők az eseményt megelőzően megkapják az alkotóelemeket, így optimális esetben már ezekkel a kézben várják az online beszélgetés indulását.

Egy ráhangolódó üzenetet is eljuttatunk minden résztvevőnek, ami tartalmaz minden instrukciót és az ünnepi atmoszférát is megteremti az esemény körül.


Maga a workshop a résztvevők számától és a választott témától függően 1-2 óra hosszú. Az elején a koszorúkészítő mesterünk bemutatkozik és a ráhangolja a résztvevőket az eseményre. Ezt követően közösen elkészítik az ajtódíszt vagy koszorút. Az esemény akkor jó igazán, ha interaktív, így elsősorban 30 fő alatti csapatok részére ajánljuk, de természetesen megoldható jóval nagyobb társaságokkal is. Ilyenkor segédmoderátorokkal igyekszünk elérni, hogy mindenkire kellő figyelem jusson.


A workshop zárásaként készítünk egy csoportképet, ahol a csapat minden tagj megmutatja a kamerának a művét. Ha kompetitivebb csapatról van szó, akkor megfűszerezhetjük az alkalmat egy ajtódísz szépségversennyel is, ahol vagy a mester dönt a győztes kilétéről vagy anoním szavazással a résztvevők választhatnak.Ha felkeltettük az érdeklődésed keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken! Tel: +36 70 663 9009 Email: homeunityhu@gmail.com


41 megtekintés0 hozzászólás

תגובות


bottom of page