top of page
Keresés

Nézz Fel! - Online konferencia


Megrendezésre kerül az első ingyenes online HR konferencia, ami a háború és a Covid által előidézett munkavállalói bizonytalanság témáját taglalja. A konferenciát a HomeUnity online csapatépítő cég szervezi és bonyolítja le, társadalmi felelősségvállalás programja keretében.

🌎 Világjárvány, globális felmelegedés, háborúk, médiazaj, kötelező home office és még számtalan olyan tényező jelent meg a hétköznapjainkban, ami alapjaiban változtatja meg az életet.


⏰ Időpont: 2022.03.24 14.00 - 16:00❓ Generációk óta nem látott bizonytalanságban élik az emberek a mindennapjaikat és ez kihatással van a munkára is. Épp ezért úgy gondoljuk a munkaadók/munkatársak felelőssége, hogy ha csökkenteni nem is tudják, megtanítsák kezelni a bizonytalanságot.


A HomeUnity által szervezett NÉZZ FEL! konferenciasorozat első alkalmán segítünk átlátni és megérteni a jelenlegi helyezetet. A konferencia online formában és ingyenesen kerül megrendezésre de regisztrációhoz kötött.

🗣 A témák között szerepel:


- Csapatépítés minden körülmények között. Hogyan tartsuk egyben a csapatot az elkövetkező időszakban? (HomeUnity


Tóth Ibolya Réka - Mindful lifestyle designer


A MNDFL flow megalapítója, egy elkötelezett mindful lifestyle designer, aki segíthet neked, hogy megtaláld magadban az erőt, nyugalmat és szeretetet.


Téma: Egyensúlyi állapot és hatékonyságnövelés / Mindfulness módszerek a hatékonyabb munkavégzésért

Egyensúlyi állapotunk egy természetes állapot, mégis a legtöbbször kilendítve és szétszórtan megyünk át a napunkon. Sokan vágynak kiegyensúlyozott, fókuszált és önbizalomteljes életre, ám a sok teendő, elvárás és szerepkör közepette nehezen találnak rá.

Azonban vannak modern technikák, melyekkel könnyedén és egyszerűen ráhangolhatjuk magunkat újra az egyensúlyra.

Ebben az egyensúlyi állapotban az elme tiszta, éles és képes jó döntéseket hozni. Ebben az egyensúlyi állapotban képesek vagyunk felismerni az igényeinket és igent mondani a jóra.

A teljesítményünk fokozódik természetesen, hiszen az emberi test ha ereje teljében van, jól teljesít.

Tóth Réka Ibolya konferencia előadásában ezeket a területek fogjuk körbejárni és közösen inspirálódni.

Gyetvai Csilla - Vezetésfejlesztési tanácsadó

A bizonytalanság az új bizonyosság

A munkaerőpiac változása, az élelmiszer árak emelkedése, a szomszédos háborús események mind-mind hatnak a mindennapi stressz szintre és a bizonytalanság érzésére. Az elmúlt évek eseményei igazolják, hogy új készségekre van szükségünk ahhoz, hogy a világ turbulens változásaira minél eredményesebben válaszolni tudjunk.


Mik ezek a kulcskészségek?

És hogyan fejleszthetők?


Szűcs Gergő - Online retorika


Az egyik legizgalmasabb kommunikációs küldetés számomra egy csapat fejlesztése, kísérése. Ősidők óta élünk szervezetekben. A törzsektől a modern cégekig az alapvetések nem, de a körülmények rengeteget változtak. Azok a vezetők és cégek, melyek megfelelő teljesítményben bíznak, nem engedhetik meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják a csapatkohézió fejlesztését. A pszichológiai biztonságban dolgozó munkatársak jobb teljesítményt nyújtanak, a bátran kommunikáló kollégák pedig többet tesznek a közös fejlődésért. Trénerként és tanácsadóként kész vagyok kideríteni, milyen típusú segítségre van szükségetek, hogy aztán közösen haladhassunk tovább.Az esemény zárása után, ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk egy szórakoztató online szabadulószobára!


11 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page