top of page
Keresés

Online Karácsony

Frissítve: 2021. febr. 3.

Tudjuk, hogy korai elkezdeni még a karácsonyról beszélni, de nyugalom az ajándékvásárlást még mi sem tervezgetjük. Viszont bármennyire is rossz kimondani úgy tűnik a jelenlegi helyzet nem sokat fog oldódni év végéig. A HomeUnity csapatával kidolgoztuk az Online Céges Karácsony modult, amelynek keretein belül az otthoni munkavégzés ellenére is együtt ünnepelhet a csapat. Megnyitó beszéd, mézeskalács, koktélshow, humoristák, személyre szabott koncert, ünnepi játékok és még számtalan opció teljesen a cégedre szabva. Ha érdekel, hogy nekünk mi az Online Karácsony, akkor görgess lejjebb...




Vitathatatlan, hogy a karácsonyi buli az év során a legjobban várt céges esemény. All you can eat és drink lehetőség, ajándékosztás, évértékelés és izgalmas bejelentések a következő évre, valamint a tánctérre még azok is kimerészkednek, akik máskor távolról kerülik. Ezt a hangulatot hozzuk el az online térbe a homeunity-val, hogy ez az amúgy is hiányérzetes 2020 legalább jól záruljon.


HOGY ÉPÜL FEL A MODUL?


Egy előzetes beszélgetés során felmérjük, hogy mik az adott cég igényei. A vállalati kapcsolattartó elmondja, hogy hogy szokott kinézni Náluk a karácsonyi buli, mi pedig kitaláljuk, hogy mik azok az elemek amelyek megvalósíthatók az online térben.


A koncepció összeállítását követően, minden résztvevő személyre szabott meghívót kap, amelyen szerepel a cég logója és az esemény pontos időpontja és "helyszíne" (a csatorna, ahol bekapcsolódhatnak), ezt offline és online formában is kiküldhetjük az igényeknek megfelelően.




A meghívók mellé ajándék is érkezhet a cégtől, ennek a gyártása, márkázása és kiszállítása szintén a mi feladatunk. Az ajándékokon szereplő felirat és a meghívó szövege pedig biztossá teszi, hogy ne bontsák ki idő előtt.


Kollázsfilm


Az esemény egy ünnepi megnyitóval kezdődik, ami lehet egy hivatalos évértékelő vagy egy lazább hangulatú, kollázsfilmmel vegyített beszéd, akár a kettő keveréke. Mivel sok helyen már március óta nem látták egymást a kollégák, ezért egy magas minőségben elkészített, az elmúlt évek emlékeit összegyűjtő kisfilm levetítése valószínűleg mindenkit meghat majd és megalapozza a kezdő hangulatot.


Kis karácsony, online karácsony...


A fimet követően közös ajándékbontás következik, az ajándékok mell küldünk mézeskalácsot és gyertyákat is. Ugyanis az ajándékbontást követően közösen meggyújtjuk az apró gyertyákat vagy csillagszórókat és a csapat elénekli a kiskarácsonyt halkabbra vett mikrofonokkal, hogy a csúszás ne legyen zavaró. Amennyiben igény van rá úgy tudunk biztosítani hivatásos énekest, aki előadja a kedvenc karácsonyi dalokat a közös csillagszóró gyújtást kísérve.


Gasztroélmény


A Gasztroélménynél már jobban elágazik a program. Ez a rész követi ugyanis az ajándékbontást és éneklés blokkot. A cég eldöntheti, hogy pár percet alatt szeretnének elkészíteni karácsonyi finomságot vagy domináljon ez a vonal az este további részében és szülessenek kulinarisztikai remekművek. Készülhet közösen mézeskalács, aminek az előkészítése közös és utána amíg sül addig más játékokkal üti el a csapat az időt.

Ugyanakkor lehetőség van arra is, mint a gasztromodulunk esetében, hogy profi séffel előre kiválasztott ünnepi főételt készítsen és fogyasszon a csapat.

Akinél pedig az étel nem a fő szempont ott közös rendeléssel hidaljuk át a problémát.




Koktélélmény


Természetesen, ha alkoholfogyasztás akkor mértékkel, ugyanakkor ilyenkor kicsit lazábbra vehetők a szigorú elvek. Egy-két koktél legurítása az online térben is remekül oldja a hangulatot. Ezt az eseményrészt egy profi bartender vezeti le. Amennyiben beépítjük a programba úgy a résztvevők a meghívóval együtt megkapják az alapanyag listát, ami a koktélok elkészítéséhez kell és előre beszerezhetik maguknak vagy akár ajándékként ki is küldheti nekik a cég.

A program alatt igényszerint 2-3 koktélt keverünk ki majd kóstolunk meg közösen a bartenderekkel és minden koktél között valamilyen apró játékkal ütjük el az időt, amiknek a célja az, hogy a csapat beszélgetésbe elegyedjen és kicsit közelebb kerüljön egymáshoz.


Természetesen a különlegesebb kérésektől sem zárkózunk el. Készenlétben állnak humoristáink és bűvészeink, ha a cég egy látványosabb vagy nevettetőbb indulást tervezne az estének.


Mindenkinek fontos a motiválás és a pozitív pillanatok megteremtése, a mostani helyzetben különösképp. Hiszünk abban, hogy az Online Karácsonnyal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy szép emlékekkel zárulhasson az év. Ha felkeltettük az érdeklődésed vagy további kérdéseid vannak keress minket bátran a www.homeunity.hu oldalán.


102 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page