top of page
IMG_1029.HEIC

Céges karácsony

Méltó évzárás, gőzkieresztés, emlékezetes este, vicces képek mindenkivel és ajándékozás.

 

A legtöbb cég életében a karácsonyi esemény az egyik legnagyobb esemény az évben. A megszervezése hatalmas energiákat emészt fel és rengeteg stresszel jár. Megtalálni a tökéletes helyszínt, programot, letárgyalni az italcsomagot, kiválasztani a díszítést, a menüt, a zenekart és egész este odafigyelni, hogy minden rendben menjen. 

A HomeUnity csapata leveszi ezeket a terheket a vállakról és segít, hogy a lehető legtökéletesebben valósuljon meg ez a különleges alkalom. 

Gyakran szállítunk kiegészítő vagy töltelék programokat az estéhez, de a teljeskörű szervezés a specialitásunk (természetesen szorosan együttműködve a megrendelővel). 

Budapesten vagy az ország bármely pontján vállaljuk a karácsonyi események megszervezését és lebonyolítását, a helyszínkereséstől, az after movie készítésig. 

IMG_1029.HEIC

TELJESKÖRŰ SZERVEZÉS

Szívesen vállaljuk a karácsonyi események teljeskörű szervezését és lebonyolítását. Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk a releváns szolgáltatók körében, legyen szó helyszínről, cateringről, zenéről vagy akár a különleges produkcióként elhívott bűvészről. 

Közösen összeállítjuk az este menetét, opciókat kínálunk, amikből csak választani kell és a helyszínen is kézben tartunk mindent az este folyamán...

antenna-ZDN-G1xBWHY-unsplash.jpg

KARÁCSONYI VACSORA

Ahogy közeleg a december úgy fogy az idő, hogy megszervezd a legmenőbb céges karácsonyt. Bárhogy is tervezitek azt a napot, a vacsora központi részét fogja képviselni. A helyek egyre fogynak, de még így is nehéz döntést hozni a rengeteg opció közül. 

Segítünk megtalálni a legjobb helyszíneket és kialkudni a legextrább étel és ital csomagokat. 

Tomee_5_Dixit_cards_with_vivid_interesting_pictures_on_them_flo_10c0b42b-89d1-475d-8752-87

KÜLÖNLEGES PROGRAMOK

Ha már minden meg van, de szeretnétek igazán különlegessé tenni az évzáró céges összejövetelt, akkor jó helyen jártok. Több tucat kiegészítő program közül választhatjátok ki azokat, amik a legjobban illenek az általatok elképzelt estébe. 

Legyen szó egy egyszerű kvízshowról, a tömegben meglepetésszerűen feltűnő mikulásokról vagy épp egy bűvészshowal egybekötött tűzjátékról, mi megoldjuk.

getty_614867390_321301.jpg

EGYEDI KÉRÉSEK

Szeretnéd, ha céges dolgozók egész este a Te eseményedről storyznának Instán? 

Azt akarod, hogy minden versenytársatok irigykedve nézze, hogy mennyivel menőbb eseményt hoztatok össze, mint ők? 

Szerveztünk már eseményt kastélyban, elhagyott hangárban, Budapest legprémiumabb klubbjaiban és éttermeiben és volt már eseményünk, ahol online, 4 különböző kontinensről csatlakoztak be a résztvevők. 

Itt csak a képzeleted szab határt, de nekünk ahhoz is van útlevelünk. 

bottom of page