top of page
Tomee_a_vivid_cinematic_picture_of_a_young_professional_unleasi_044805b7-90fb-47f2-a8a2-2f

HOLLYWOOD HUSTLE

"AI won't take away your job. A person using AI will."

Az AIThology segítségével közelebb hozhatod a munkaerődet a mesterséges intelligenciához, és megsokszorozhatod a produktivitásukat!

A célunk, hogy szuper játékokkal és érdekes feladatokkal mutassuk be munkavállalóidnak az AI hihetetlen lehetőségeit, és mindenki játék közben fedezze fel, hogy az ő munkájában mennyi mindent segíthetnek ezek a különböző eszközök. Az AIThology-nál szakértőink folyamatosan képzik magukat a hetente megjelenő új technológiákkal és átfordítják őket játékos feladatokra, hogy a csapatod ne egy unalmas oktatás részeként, hanem egy izgalmas csapatépítő keretében ismerkedjen meg velük. A játszva tanulás elkötelezett híveiként nagy figyelmet fordítunk arra, hogy miután felébresztettük a kezdeti szikrát a munkavállalókban, edukatív tartalmainkkal segítsünk nekik elindulni a saját AI útjukon.

Gyere és fedezzük fel együtt a munka jövőjét, nyissunk új kapukat az AI izgalmas világában, és repítsük új magasságokba munkavállalóid produktivitását!

Ismerd meg elérhető moduljainkat és keress minket emailben személyre szabott ajánlatért: aithologyhu@gmail.com

Tomee_A_supercomputer_working_overtime_steam_coming_out_of_it_s_1379f3fc-9389-441c-af1f-1a

ChatGPT Turbocharge

A ChatGPT-ről már mindenki hallott, azonban kevesebben vannak akik ki is próbálták, és még kevesebben akik a munkájukban ki tudják használni a potenicálját. Segítünk hogyan legyél expert ChatGPT használó, és hogyan vedd észre a program gyengeségeit

Tomee_5_Dixit_cards_with_vivid_interesting_pictures_on_them_flo_10c0b42b-89d1-475d-8752-87

Dall-E Dixit

A képgeneráló AI-ok legalább akkora lökést adhatnak a produktivitásunknak, mint a ChatGPT, azonban jóval kevesebben használják őket. Egy Dixit-hez hasonló játék keretében rávilágítunk a technológia által nyújtott elképszető lehetőségekre, melyek kihasználásával lekörözheted a versenytársaidat.

Tomee_an_art_gallery_full_with_AI_generated_pictures_a00f16a0-3865-455b-a92e-5dad623758e8.

Midjourney Art Gallery

Jelenleg a Midjourney képgeneráló algoritmusa produkálja a leglélegzetelállítóbb képeket. Ezen workshop keretében megtanítjuk hogyan tudod a legtöbbet kihozni ebből a technológiából, és készíthetsz bármilyen stílusú képet pillanatok alatt.

Tomee_An_army_of_playful_AI_bots_dressed_as_different_kids_of_w_bd699ccf-0b91-4452-a52d-ba

AutoGPT

Az önálló AI ügynökök lesznek a következő technológiai hullám sztárjai. Ezek az intelligens asszisztensek önállóan, magukat programozva tudnak feladatokat elvégezni. Bár képességeik még elég limitáltak, érdemes megismerkedni velük minél hamarabb. Hiszen ha  gyorsan el tudjuk sajátítani a használatukat lemoshatjuk vele a konkurenciát.

Tomee_4_different_AI_profile_picture_variations_of_a_beautiful__02e5005d-6892-4d37-8330-37

One huge LEAP for mankind

A képgeneráló algoritmusok következő lépcsője, hogy mi is hozzá tudjunk adni elemeket a modellhez. A Leap algoritmusa segítségével magunkat, vagy akár kedvencünket is tudjuk az AI segítségével bármilyen szituációban ábrázolni.

Tomee_Microsofts_Bing_search_engine_emerging_as_a_giant_cinemat_f361960c-8335-4991-b437-25

Return of the Bing

Az OpenAI felvásárlásával a Microsoft Bing keresője új képességekre tett szert, amellyel a legnagyobb versenytársa a Google még nem rendelkezik. Segítünk kihasználni az új Bing meglepően hasznos képességeit

ÉRDEKLŐDÉS
aithologyhu@gmail.com

bottom of page