squid.jpeg

SQUID GAME

Éld át a Squid Game világának izgalmait az online térben. Gyorsaság, logika, ügyesség és találékonyság kell ahhoz, hogy túléljétek.

Küzdjetek csapatként, kerekedjetek felül az akadályokon és nyerjétek meg a malacpersely tartalmát a játék végén!

wolf.jpg

A HOME OFFICE FARKASA

Ha a gőz kiengedéséről van szó, akkor Jordan Belfordot nem sokan múlhatják felül. Éljétek át a Wall Street Farkasának őrült hangulatát, versenyezzetek egymással és az idővel, hogy Jordan és Donnie pénze eljuthasson Svájcba. Italnak a játék mellé a Martinit javasoljuk...

money heist.jpeg

MONEY HEIST 

Nektek sikerül végrehajtani a nagy pénzrablást? Online biztos könnyebb, mint a sorozatbeli valóságban... vagy mégsem? 

Bújjatok Berlin, Tokió vagy Nairobi álarca mögé és győzzétek le az előttetek álló kihívásokat a Professzor útmutatása szerint.

liam-tucker-cVMaxt672ss-unsplash.jpg

A KARANTÉN KORA

Réges-régen egy messzi​-messzi Galaxisban...  

A Csillagok Háborúja történetvilágába kalauzol el ez az online szabadulószobánk, ahol a filmek ismeretén túl, kreativitásra és csapatmunkára is szükségetek lesz a kijutáshoz..

sherlcok-min.jpg

SHERLOCK HOMES

Az ország első online szabadulószobája, ahol a csapatmunka mellett a logikátokra és a kreativitásotokra is szükségetek lesz a kijutáshoz. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor már nincs más dolgotok, mint követni a nyomokat....

n-RFId0_7kep4-unsplash.jpg

INDIANA JONES (ÚJ)

Járd be a földet a kincsvadászok modulon keresztül! Legújabb szabadulószobánk a Google Earth és a kincsvadászat köré épül. Rejtvények, elásott kincsek, koordináták és izgalmas kalandok várnak a résztevőkre.