sherlcok-min.jpg

SHERLOCK HOMES

Az ország első online szabadulószobája, ahol a csapatmunka mellett a logikátokra és a kreativitásotokra is szükségetek lesz a kijutáshoz. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor már nincs más dolgotok, mint követni a nyomokat....

liam-tucker-cVMaxt672ss-unsplash.jpg

A KARANTÉN KORA

Réges-régen egy messzi​-messzi Galaxisban...  

A Csillagok Háborúja történetvilágába kalauzol el ez az online szabadulószobánk, ahol a filmek ismeretén túl, kreativitásra és csapatmunkára is szükségetek lesz a kijutáshoz..

n-RFId0_7kep4-unsplash.jpg

INDIANA JONES (ÚJ)

Járd be a földet a kincsvadászok modulon keresztül! Legújabb szabadulószobánk a Google Earth és a kincsvadászat köré épül. Rejtvények, elásott kincsek, koordináták és izgalmas kalandok várnak a résztevőkre.

tallya_266.JPG

ELVESZETT BOROK NYOMÁBAN

Járd be online Tokaj-Hegyalja tájait, mielőtt élőben is ellátogatnátok oda! Izguljátok végig együtt a tállyai Oroszlános Borvendéglő elveszett borainak rejtélyét, kövessétek a koordinátákat és találjátok meg az elrejtett kincseket.

wolf.jpg

A HOME OFFICE FARKASA

Ha a gőz kiengedéséről van szó, akkor Jordan Belfordot nem sokan múlhatják felül. Éljétek át a Wall Street Farkasának őrült hangulatát, versenyezzetek egymással és az idővel, hogy Jordan és Donnie pénze eljuthasson Svájcba. Italnak a játék mellé a Martinit javasoljuk...

ross.jpg

UNAGI OTTHONRA

Csak Ti menthetitek meg a Central Perk-et.. Engedjétek, hogy átjárjon a Jóbarátok szelleme, hallgassátok Phoebe dalait és fejtsétek meg Chandler találós kérdéseit, hogy megmenthessétek a  kávézót (esetleg még egy szendvics is beleférhet Joeyval).