SHERLOCK HOMES

Az ország első online szabadulószobája, ahol a csapatmunka mellett a logikátokra és a kreativitásotokra is szükségetek lesz a kijutáshoz. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor már nincs más dolgotok, mint követni a nyomokat....

A HOME OFFICE FARKASA

Ha a gőz kiengedéséről van szó, akkor Jordan Belfordot nem sokan múlhatják felül. Éljétek át a Wall Street Farkasának őrült hangulatát, versenyezzetek egymással és az idővel, hogy Jordan és Donnie pénze eljuthasson Svájcba. Italnak a játék mellé a Martinit javasoljuk...

UNAGI OTTHONRA

Csak Ti menthetitek meg a Central Perk-et.. Engedjétek, hogy átjárjon a Jóbarátok szelleme, hallgassátok Phoebe dalait és fejtsétek meg Chandler találós kérdéseit, hogy megmenthessétek a  kávézót (esetleg még egy szendvics is beleférhet Joeyval).

A KARANTÉN KORA

Réges-régen egy messzi​-messzi Galaxisban...  

A Csillagok Háborúja történetvilágába kalauzol el ez az online szabadulószobánk, ahol a filmek ismeretén túl, kreativitásra és csapatmunkára is szükségetek lesz a kijutáshoz..

A HOME OFFICE FOGLYAI

A Harry Potter világánál nem sok izgalmasabbat találunk.

Nézzetek bele Edevis tükrébe a képernyőn keresztül és ​álljátok ki a próbákat, amibe még a trimágus tusa bajnokainak is beletörne a pálcájuk.

Írj nekünk

Tel: +36 70 663 9009 Email: homeunityhu@gmail.com 
Magyarország, Budapest

Modul