top of page
Keresés
Szerző képeHomeUnity Team

Új év, új online szabadulószobák


Az elmúlt 2 év során 6 különböző online szabadulószobát próbálhattak ki az érdeklődők a HomeUnity oldalán (Sherlock Homes, Home Office Farkasa, Indiana Jones, Star Wars - A Karantén kora, Jóbarátok, Karácsonyi Különleges Kaland). Ezek közül az első 4 annyira pozitív visszajelzéseket kapott, hogy felkerült az állandó kínálatba is. Azonban vannak olyan lelkes és kompetitív ügyfelek, akiknek ezen a területen már nem tudunk újat mutatni, mert minden szobát megismertek már.





Ezért úgy döntöttünk, hogy 2022 tavaszán nem egy, hanem két új szobát is életre hívunk. Így születtek meg a Peaky Blinders - Egy Birminghami történet és a Batman - Rébusz Nyomában fantázianevet viselő csapatépítőink.




Batman - Rébusz Nyomában


Szobáink, azt leszámítva, hogy online platformokon navigálják végig a játékosokat, mind egyedi feladatokat és különleges megközelítést alkalmaznak. Van, ahol a Google Maps-et hívjuk segítségül, van ahol a kreativitásnak jut a főszerep és akad, ahol minimális informatikai ismeretekre is szükség van.

A Batman - Rébusz Nyomában szoba a kreativitás, a problémamegoldás és a közös ötletelés képességeire épül és ezeket fejleszti is. Akárcsak az említett gonosztevő, mi is a találós kérdések köré építettük fel a legtöbb feladatot, de kicsit csavartunk rajta, hogy ne csak egy szavas válaszokat kelljen megadni a továbblépéshez. A film ismerete nem szükséges a játékhoz, a képzelőerő viszont nagyon is.



A játék hangulata a legújabb Batman film noir világára hajaz, de igyekeztünk megtörni egy kis fanyar humorral, hogy a kikapcsolódás garantált legyen.


"Kívül fényes, belül sötét.

Egyszer villan, egyszer leég.

Zene szól, de mégis csönd van,

találd ki, hogy miről szóltam? "


A megoldást mi sem tudjuk, de azt garantáljuk, hogy a játék során minden nyom vezet valahova…


Izzítsátok a billentyűzetet és a kamerátokat, Gotham csak rátok vár.


Peaky Blinders - Egy Birminghami történet


Úgy éreztük, hogy a Peaky Blinders új évada előtt is illendő tisztelegnünk egy rászabott szabadulószobával. Az “Egy Birminghami történet” a Star Wars szobánkhoz hasonlóan ez a kihívás is az igazi rajongóknak szól.




Felelevenítjük a birminghami banda legemlékezetesebb pillanatait és vegyesen hozunk feladványokat a valódi Peaky Blindersek életéből és a Netflix adaptációból. Az akcentus és a barett sapka szigorúan ajánlott a játékhoz, italnak pedig whiskey-t ajánlunk mellé by order of the Peaky Blinders.


Ha felkeltettük az érdeklődésed írj nekünk vagy hívj minket a nap bármely órájában!


12 megtekintés0 hozzászólás

댓글


bottom of page