top of page
Keresés

A 3 legjobb Online Csapatépítő

Elég click-bait cím ugye? Valóban az, de egy őszinte és hasznos csalit készítettünk elő az olvasóknak. Túl vagyunk a 100. megtartott online eseményünkön és ennyi esemény után úgy érezzük, hogy fontos egy kis segítséget/útmutatást nyújtanunk az érdeklődők számára. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy melyik három esemény közül érdemes választania annak, aki először tart online csapatépítőt, ha bombabiztos eredményt szeretne.

A homeunity.hu jelenleg 9 féle programot kínál azoknak, akik felismerik a szükségét az online csapatépítésnek. Természetesen minden eseményünk kipróbált és szívesen ajánljuk bárkinek, azonban van 3 amik mind népszerűség, mind hatékonyság szempontjából messze kiemelkednek a sorból. Hogy melyek ezek?



  1. Sherlock Homes

A Sherlock Homes online szabadulószoba messze kiemelkedik a sorból a HomeUnity programjai közül. Ennek több oka is van:

  • Nem igényel előkészületet az ügyfelek részéről

  • Gyakorlatilag korlátlan számú játékos vehet részt benne

  • 6-8 fős csapatokra osztva valódi interakció alakul ki a kollégák között

  • Objektívan mérhető az eredmény, így valós sorrend állítható a végén és ez extra izgalmat kölcsönöz a résztvevőknek

  • Logikai, kreatív és improvizatív készség is kell hozzá így minden csapat egyenlő esélyekkel indulhat

Összeségében úgy érezzük, hogy a Sherlock Homes egy szuper program azoknak, akik még csak ismerkednek az online csapatépítéssel és szeretnének egy kötetlen, de mégis hasznos kikapcsolódást biztosítani 60-90 percben a dolgozók számára. Tudjuk, hogy nehéz megtenni az első lépést egy teljesen új programtípus felé és senki nem szeretne pénzt kidobni az ablakon. Ezért a modul kedvező ára is vonzó lehet az ügyfelek részére.



2. Koktél Keverők


A Koktél Keverők modul is bőven kiérdemelte a helyet a toplistánk második helyén. Nem sok minden rázza össze úgy a csapatokat, mint egy közös iszogatás, ahol oldott hangulatban, a cég kontójára ereszthetik ki a gőzt. A Koktél Keverők modul a karácsonyi bulik és a céges iszogatások hangulatát hozza el az online térbe. A recept egyszerű:


- 1 db profi bartender

- 3 db az adott cég igényeire szabott különleges koktél

- Házi készítésű szirupok és céges logóval ellátott koktél shaker

- Koktéllap az eseményre aktualizálva és némi rágcsa az italok mellé


Ezeket az összetevőket gondosan kímérve egy felejthetetlen egész estés élményt tudunk adni a csapatoknak, ahol garantáltan feloldódik mindenki. Továbbá az is kiderül az est végére, hogy ki a legügyesebb koktélkészítő.

Ezt a modult gyakran társítjuk az online szabadulószobáink valamelyikével, hogy ne csak az iszogatásról, hanem a valódi csapatmunkáról szóljon az este.




3. Kvíz night


Sikerélmény Nevetés Verseny


Ez a három szó jellemzi a legjobban a Kvíz night, online vetélkedő modulunkat.

Vannak cégek, ahol a versenyszellem az ami igazán motiválja a dolgozókat. A kvíz night modulunk nem véletlenül került a dobogóra. Ez az esemény az ami tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy a csendes zsenik tündököljenek, a hangos és humoros munkatársak szórakoztassák a társaságot és mindenki megtalálja a saját számítását.

Mi biztosítunk egy megingathatatlanul energikus játétmestert, aki végigkalauzolja a csapatot a cég igényeinek megfelelően összeállított kérdéssoron. A kérdések többféle területről kerülnek összeválogatásra, lehetnek randomok, mérhetnek valódi lexikális tudást és természetesen ügyelünk arra is, hogy zavarba hozzuk azokat akik azt hiszik, hogy igazán ismerik a cégüket.

A Kvíz night modulunk végén pontosan meg tudjuk mondani, hogy melyik játékos hány pontot ért el és ezzel hanyadik helyen végzett, a legjobb hármat el is mondjuk és díjazzuk. A többiek eredményeinek ismertetését pedig a cégre bízzuk.



Természetesen ez a lista a mi saját, szubjektív véleményünket tükrözi. Senkit ne bizonytalanítson el, ha számára a második vagy a harmadik helyezett a legszimpatikusabb vagy akár olyan modult próbálna ki először, ami most nem került dobogóra. Jó szívvel ajánljuk bármelyik modulunkat, mert most nagyobb szüksége van a csapatoknak egy közös programra mint valaha.

Keressétek bátran az ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben és kérjetek tanácsot, illetve személyre szabott ajánlatot!


Maradjunk együtt, a távolság idején is!



228 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page