top of page
Keresés

Aktivitás csomag - Kapcsolj ki a Természetben!

Közeleg az igazi, nagybetűs tavasz és vele együtt a csapatépítők lehetőségei is kitágulnak. Számtalan programmal készülünk erre az időszakra, Budapesten és az ország távolabbi sarkaiban egyaránt. A kültéri csapatépítő eseményeinket a Naturelle sokat tapasztalt csapatával közösen valósítjuk meg, így a magas minőség garantált. Bár csomagjaink teljesen az adott cég igényeire szabhatók, röviden bemutatjuk a lehetőségeket, hogy ajánlatkérés előtt láthassátok mibe is vágtok bele.Rövid, budapesti és környéki programok


Hajnali/napközbeni/naplementés SUP túra a Parlamenthez


Egyszer mindenkinek látnia kell Közép-Európa egyik legszebb városát a vízről. Körülbelül két órás túránk során a Római-partról az Erzsébet hídig evezünk, elhaladunk a Hajógyári-sziget, a Margitsziget a Parlament és a Budai Vár előtt is. A túrát bármely napszakban megrendezzük, de napfelkeltekor és naplementekor még különlegesebb élményt nyújt a város a vízről.


Lupa-sziget kerülő túra


A város határában lévő Lupa-sziget és környékének érintetlen természete igazi nyugodt, stresszlevezető kikapcsolódás nyújt mindenkinek. Utunkat Budakalász partján kezdjük, hogy a Lupa-szigetet megkerülve, körülbelül másfélórás evezés során a SUP Budapest római-parti bázisáig evezünk le. Az út során lehetőség van rövid strandolásra, pihenésre, közös fotók készítésére. Ideális, bárki számára könnyen teljesíthető mégis sportos program.
E-bike és egyéb programok


Az e-bike túrák kezdő bringásoknak és nem kifejezetten sportos csapatoknak is ideális megoldás lehet aktív, szabadtéri, közösségi programokhoz. Segítségükkel nagy távolságok kis erőfeszítéssel is megtehetők.


Változatos eseményre vágyóknak kialakítunk hibridprogramokat is. Pl.: Római-partról e-bike túra Szentendrére, ahonnan vízen, SUP-okon vagy Sárkányhajókkal jövünk vissza a Római-partra.De e-bikeok segítségével a Budai-hegyekben is élvezetes, könnyen teljesíthető túrákat lehet tenni, piknikezéssel vagy egyéb gasztronómiai programokkal színesítve


Egynapos csapatépítő program


Dunabogdány–Római-part SUP túra


A Duna egyik legszebb szakasza Dunabogdánytól a Római-partig tart, végig a vadregényesS zentendrei-Duna-ágban. A túra hossza kb. 28 kilométer, ideális, sportos egynapos program. Az út során érintjük Tahitótfalut, ahol elfogyaszhatunk egy BBQ ebédet az Őrház jóvoltából. Az evezés közben elhaladunk a leányfalui és szentendrei strand mellett is, ahol rövid csobbanásra, fagyizásra szakítunk időt.A vizes programok egyetlen előfeltétele az úszni tudás, rövid SUP oktatást minden alkalom előtt tartunk, így kezdők számára is ideális program. Az út során motorcsónak kísér minket és szavatolja biztonságunkat.

SUP Budapest bázis


Igény szerint a rövid vizes programok előtt vagy után a SUP Budapest bázisán grillezés, piknikezés és szabadtéri sportprogramokat szervezünk.


Gasztro lehetőségek:

- Offset smoker

- Grill

- Bogrács

- Mobil koktélpult


Sport lehetőségek:

- Tengó

- Pingpong

- Frizbi


Nálunk a programoknak szinte csak a képzelet szab határt, így bármilyen egyedi kérést szívesen teljesítünk!

Hamarosan érkezik következő cikkünk, amiben a többnapos lehetőségekbe nyerhettek bepillantást! Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran az info@homeunity.com címen vagy a kapcsolat fülön található elérhetőségek bármelyikén.120 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page