top of page
Keresés

Az online csapatépítés új arcai

Októberben megugrott az érdeklődők száma az online csapatépítő foglalkozásaink iránt, ezért vettük a fáradtságot és a bátorságot és új modulokat hoztunk létre, valamint a moderátori csapatunk is bővült. Ebben a cikkben ezeket az új arcokat és modulokat mutatjuk be, amelyek hamarosan az oldalunkon is külön "fület" kapnak majd.



Humayer Dávid - A Mate Magyar hangja


Dávid a.k.a. Mate Manus nem a tipikus tréner arc, mégis bátran merjük őt ajánlani, mert ha motiválásról és maradandó emléket okozó beszélgetésekről van szó, akkor nehezen ér bárki a nyomába. Ahogy ő fogalmaz "a nyirokrendszerében folyik a csapatépítés", több mint 10 éve foglalkozik tréningek, borkóstolók és csapatépítők tartásával.

A HomeUnity-vel a Gasztro Modul vonalán találtuk meg a kapcsolódási pontot. Dávid a Mate teát forgalmazza https://www.matemanus.hu/ oldalán. Hogy mi az a Mate? Fogalmazhatunk úgy, hogy az egyik dolog, ami történhet velünk a kényszerű otthonlét alatt. A Mate egy Dél-Amerikából származó teafajta, amelynek többek között kedvjavító, stresszcsökkentő és energizáló hatása van, ezenkívül pedig tökéletes kávé helyettesítő.

Dávid moduljában a csapat kipróbálhatja ezt a "csodaszert" és egy 90 - 120 perces online kóstoló keretein belül merülhet el a Yerba Maté és a Dél-Amerikai kultúra világában. A modul magába foglal egy közös meditációt is, valamint több kisebb csapatépítő aktivitást. Ha úgy érzitek, hogy a csapatra ráfér a felfrissülés és valami teljesen egyedi élményt szeretnétek kipróbálni, akkor ez a tökéletes választás.



Pozsa Alex - Kapcsoló


"A Kapcsolót azért hoztam létre, hogy lefektessek egy alapot ahhoz, hogy megerősítsd a magaddal, a céljaiddal, az elveiddel, és a környezeteddel ápolt kapcsolatodat. Ugyanis szerintem így tudunk egy emberségesebb társadalmat építeni." - így definiálja Alex a másfél évvel ezelőtt létrehozott közösségi média csatornájának, a Kapcsolónak a céljait. Elképesztő lendületének és a hatalmas mennyiségű befektetett munkának köszönhetően ez idő alatt egy több, mint 10.000 fős összetartó közösséget építetett fel Youtube, Instagram és Spotify platformokon. Ja, és mellesleg ő a Sherlock Homes modulunk szinkronhangja is :D

Alexxal a megrendelők több modulban is találkozhatnak. Témái közé tartozik a hatékonyságjavítás, segítség a pozitív gondolkodásban (ami ma valljuk be nehezebb feladat, mint egy évvel ezelőtt volt) és az általános mindfullnes gyakorlása. Kérhető vele külön modul ahol a fő tevékenység és cél egy mélyebb beszélgetés kialakítása a kollégák közt, ahol stressz és feszültségpontok kerülnek feltárásra, és hasznos tippeket kaphat a csapat az otthoni munkavégzés átvészelésére. De szívesen dolgozunk vele nagyobb, fél napos csapatépítők részeként, ahol egy 30-60 perces szekció keretein belül tárja fel a problémákat.




Hiába a rossz idő és a bezártság, szerintünk a sportot akkor sem kell elengedni. Az Ép testben modulunk is pont ezt hirdeti. Réka pedig a fenti filozófiának a megtestesítője. Nem csak marketing menedzserként aktív nap mint nap, de mellette a futópályán és a jógateremben is mindennapos vendég és házigazda.

Réka hetente több alkalommal oktat Jógát, és azt az elvet vallja, hogy "A jóga türelemre, elfogadásra tanít és nem csak fizikailag, de lelkileg is megerősít". Úgy gondoljuk, hogy ezek mind olyan értékek, amelyekre nagy szüksége van az otthonról dolgozni készülőknek. Többféle alkalom keretein belül is találkozhattok Rékával, elsősorban a heti rendszerességgel megtartott közös online jógát szoktuk javasolni, ami rendszert és stabilitást teremthet a csapat életében. Utána egy közös online kávézás pedig tökéletes ráhangolódás a hétre. A másik opciós, hogy fél-, vagy egésznapos moduljaink esetén egy napindító jógával kezdődik az eseménysorozat. A lényeg, hogy egymástól távol, de mégis együtt frissüljön fel a csapat.





bottom of page