top of page
Keresés

Csapatépítés a Gamerlandben


A Gamerland Európa egyik legnagyobb gamer arénája. Végeláthatatlan gép arzenállal, szimulátorral, VR felszereléssel és klasszikus Arcade gépekkel felszerelt paradicsom, a játék rajongók számára.

De, hogy kerül a HomeUnity oldalára, hacsak nem azt feltételezzük, hogy az üzleti partnereink legnagyobb része imád Call of Dutyzni és Lolozni. Lehet, hogy így van, azonban minket nem ez a gondolatmenet vezérelt a program kidolgozásához. Úgy gondoljuk, hogy a Gamerland az egyik legjobb exkluzív csapatépítő helyszín jelenleg Budapesten. Ebben a cikkben pedig azt is elmondjuk, hogy miért.




Helyszín: Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvántól szóhoz sem jutsz. Gigantikus terek, LED-fények, felfedezni váró faldizájn, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni ételek, ha úgy érzitek, hogy szükség van az újratöltésre.


Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy MMA ketrecet is találsz. A nemzetközi mintára készült Esport Arénában Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, az exkluzív filmvetítést vagy amit csak akartok.







Programok: A Gamerland programunk legfontosabb elemei természetesen a játékok. Azonban ennél jóval többet kínál ez a csomag. A különböző játéktípusok közé háziversenyeket szervezünk, ahol a résztvevők átélhetik a verseny izgalmát, még összeszokottabb csapattá kovácsolódhatnak és nosztalgiázhatnak is egyszerre.

Lehetőség van különböző játék típusok szerinti, egyedi versenyekre (Arcade retro játékok, szimulátorok, VR stb.), de akár körversenyt is szervezhetünk, ahol tényleg az abszolút legjobb nyer.



Ezenkívül az óriás kivetítő egyedülálló lehetőséget biztosít ahhoz, hogy olyan kvíz show-t bonyolítsunk le, amilyenek csak a TV képernyőin láthatunk normál körülmények között.

Ha valaki a nyugodtabb csapatépítés híve, akkor a bárban találja meg a számítását, ahol szeparáltan, jó hangulatban fogyaszthat, amit csak megkíván. Gyakori kérés, hogy a koktél sarok ajánlatunkat is építsük be a programba. Ha ez is hozzáadódik, akkor profi bartendereink garantálják a szuper hangulatot.

A helyszín, akár 500 fő egyidejű befogadására is alkalmas, így nagyobb rendezvények is kényelmesen lebonyolíthatók, akár élő fellépővel kiegészítve.


Ha bármilyen kérdésetek van csapatépítőinkkel kapcsolatban keressetek nyugodtan a kapcsolatfülön található elérhetőségek bármelyikén!


HomeUnity, épüljünk együtt!

18 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page