top of page
Keresés

Hogyan térj vissza az irodába? Csapatépítés a klasszikus módon

Pár évvel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy létezni fog a "klasszikus" és az online csapatépítés, mint különálló fogalom. Azonban az elmúlt időszakban szinte szó sem lehetett a hagyományos céges bulikról, utazásokról és egyéb rendezvényekről.

Normál körülmények között is nagyon fontos a csapat számára, hogy a mindennapi körforgásból kiszakadjon pár napra és olyan programokon legyenek együtt a munkatársak, ahol nem csak dolgoznak, hanem szórakoznak, kikapcsolódnak. Azonban most, hogy sokan hónapok óta nem dolgoztak egy légtérben még fontosabb az, hogy ne hirtelen "essen" vissza a csapat az irodába, hanem tudatosan előkészítve menjen végbe ez a folyamat. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a HomeUnity szervezésében milyen programok segítik az irodába való visszatérést.


Csapatépítés Tokaj Hegyalján


A HomeUnity offline csapatépítőjének megtalálható a klasszikus és a külön "Covid utáni" verziója. Mindkét eseménynek vállaljuk a teljes körű szervezését és helyszíni lebonyolítását is, így a résztvevők minden tagja ugyanúgy pihenhet és részt vehet az összes aktivitásban.

A klasszikus csapatépítésnek Tokaj Hegyalja és azon belül preferáltan Tállya ad helyet. Azért került ez a térség kiválasztásra, mert olyan lokációt kerestünk, ahol a csapatok tényleg elvonulhatnak a külvilágtól és koncentrálhatnak a belső dinámikára és a közös programokra. Továbbá ezen a vidéken egy helyen található meg a gyönyörű környezet, magas színvonalú gasztronómia és az izgalmas, aktív programok.

A csapatépítők esetén az érdeklődők választhatnak az előre összeállított programcsomagok közül, amikben megtalálható a kaland, a pihenés és a gasztronómia fókuszú ajánlat is. (Ezeknek a pontos programlistáját bármelyik érdeklődőnek szívesen rendelkezésére bocsátjuk, nyugodtan vegyék fel a kapcsolatot velünk a homeunityhu@gmail.com e-mail címen keresztül).



A programcsomagok mindegyike úgy készült, hogy szerepet kapjanak benne az olyan csapatépítő fókuszú tevékenységek, amelyek segítenek a kollégáknak ismét összerázódni a nagy kihagyás után. Ezeken kívül természetesen bőven vannak olyan aktivitások is, ahol a puszta kikapcsolódás a cél. Ezekből egy kis ízelítő felsorolásszerűen:

- Borvacsora

- Dűlő túra, piknik a szőlőtőkék között

- Off road túra

- Főzőverseny (vadpörkölt és egyéb autentikus ételek)

- Vízi sportok kipróbálása a Tiszán és Bodrogon



Szabadulj be a borvidékre!


Ha valaki kicsit kilépne a megszokott csapatépítős keretek közül, nekik létrehoztuk az Elveszett Borok nyomában csapatépítő programot. Az elveszett borok nyomában egy egész délutános/napos kalandjáték, ahol a résztvevők kissebb csapatokra osztva versengenek egymással. A játék tele van rejtvényekkel logikai és ügyességi kihívásokkal, valamint az egész aktivitás egy olyan történetszálra van ráépítve, ami izgalmassá és emlékezetessé teszi a résztvevők számára az eseményt.

Az Elveszett Borok nyomában a több száz éves múltra visszatekintő Oroszlános Borhotelből indul és a játékosok végigbarangolják a rejtélyes pincéket, a gyönyörű szőlőültetvényeket és Tállya hangulatos utcáit.

A játék egy kvíz night-tal zárul, amit egy profi játékmester bonyolít le és ahol a kitűnő borok mellett a jó hangulat és a nevetés garantált.



Tervezze meg már most a visszatérést és indítsa 2021 nyarát egy emlékezetes csapatépítővel a világ legszebb Tállyán!


29 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page