top of page
Keresés

Karácsonyi Szabadulószoba Online

Itt van a tizenkettedik hónap a december, a vásárlási láz fogva tart nem ereszt el... (Animal Cannibals). Idén sajnos nem csak a vásárlási láz, hanem a megszorító intézkedések sem eresztenek minket. Az elmúlt hónapokban épp ezért kezdtünk el még nagyobb hangsúlyt fektetni az online csapatépítő programokra. Megalkottuk az Online Karácsonyt és a Koktél Keverőket, mint új modulokat és most hozzájuk csatlakozik a Karácsonyi Szabadulószoba eseményünk.




A Sherlock Homes, ami az első kizárólag online térbe készült szabadulószoba volt az országban hatalmas sikert aratott ügyfeleink körében. Ezért úgy gondoltuk, hogy decemberre elkészítjük az ünnepi, tematikus verzióját és nyújtunk egy exkluzív csak ebbenn az időszakban elérhető élményt az érdeklődők számára. Ez lett a karácsonyi szabadulószoba.

Az elv ugyanaz, dolgozz össze a rég nem látott kollégákkal egy konferencia platformon (Hangouts, Teams vagy Zoom) keresztül kommunikálva és old meg a különböző skilleket igénylő feladatokat. A szabadulószobánk épít az egészséges versenyszellemre is, ezért kisebb csoportokba osztjuk a résztvevőket és időre megy a játék, aki a leggyorsabban ér el a megoldáshoz az a győztes.




A karácsonyi online játékunk esetén annyit csavartunk a dolgon, hogy kedveztünk az ünnep rajongóinak. Ha kívülről belülről ismered a karácsonyi filmeket, a karácsonyhoz köthető történelmet, hagyományokat és mondavilágot, akkor tagadhatatlanul előnnyel indulsz majd. Ebben a játékban is szükség van a csapatmunkára, kreativitásra, kommunikációra, a közösségi média platformok és az excel használatára. A modul 60-90 percig tart és a célunk, hogy utána se széledjen szét a csapat így akár egész estés program is lehet belőle.


Ha röviden kell összefoglaló ezt a típusú Online Csapatépítést, akkor a következő szavakat használnánk: Christmas is all around me Billie Macktől egyenesen a slágerlisták éléről, fókabőr és más fura ünnepi ételek, elfek, a 90'-es évek megunhatatlan filmcsodái a témában és csillagszórók természetesen.

Ha szeretnéd vidáman és ünnepi hangulatban zárni az évet a csapatoddal, akkor keress minket és kérj ajánlatot karácsonyi szabadulószobánkra vagy a homeunity.hu online karácsonyára vagy az karácsonyi szabadulószobára.


149 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page