top of page
Keresés

Koktél Workshop Cégeknek

Dobd fel a céges bulit


A nyár közeledtével tapasztalataink szerint egyre nehezebb olyan programot szervezni a

munkavállalóknak amire szívesen áldozzák fel a szabadidejüket. Ilyenkor mindenki alig várja, hogy az irodai környezet helyett a természetben, vízparton, vagy egy fesztiválon legyen. Ennek ellenére az irodai hangulatot, a kollégák közötti kohéziót ebben az időszakban is fontos fenntartani.





A HomeUnitynél mi hiszünk abban, hogy az ilyen időszakokban az egyszerű programok jelentik a legjobb megoldást, melyeken kis idő- és energiaráfordítással tudnak részt venni a kollégák. Hisszük, hogy egy hosszú hét végefele nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy ízletes koktélt szürcsölgetve beszélgetni a munkatársakkal a tervezett utazásokról és nyaralásokról.



Éppen ezért hoztuk létre új szolgáltatásunkat, mellyel a megrendelőink irodájába vagy céges

programjaira hozzuk el a tengerparti koktélozás hangulatát. Partnerünk eseményén, vagy irodájában felállítunk egy koktélpultot, és minőségi italokkal szolgáljuk ki a kikapcsolódni vágyó kollégákat. A bárpultról, italokról, jégről, poharakról, hangulatról mind mi gondoskodunk, megrendelőinknek csak a munkatársak idejét kell biztosítani. Hivatásos bármixereink a nyár legjobb koktéljait készítik el a dolgozók számára, hogy a nyári szabadságok előtt még egy alkalommal összerázódjatok.



A koktélkínálat összeállításában abszolút rugalmasak vagyunk, a nyár legnépszerűbb koktéljai mellett (Mojito,

Sex on the beach, Negroni stb.) egyedi kérésre különlegesebb italokkal is tudunk készülni. A kiválasztott mixereink mindig az adott cég igényeire szabva készítenek, igény esetén dedikált italkombinációkat.


A koktélok mellett partnereinken keresztül prémium gineket is be tudunk szerezni, ezáltal gin-kóstoló rendezésére is alkalmasak vagyunk. Ha pedig frissítő italra vágytok, a nyár legjobb gin-tonikjait tudjuk számotokra biztosítani a prémium ginek és kézműves tonikok segítségével.



Ha tehát feldobnád a nyári rendezvényed egy prémium koktélpulttal, vagy csak szerveznél egy nyári összerázót az irodába, gondolj a HomeUnityre és segítünk feledhetetlenné varázsolni a programot.


Ha bármilyen kérdésetek van csapatépítőinkkel kapcsolatban keressetek nyugodtan a kapcsolat fülön található elérhetőségek bármelyikén!


HomeUnity, épüljünk együtt!



21 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page