top of page
Keresés

Margitsziget csapatépítés

Minél bizonytalanabb és zűrösebb a gazdasági helyzet és a külső körülmények, annál nagyobb szükség van a rendszeres csapatépítésre. Ehhez nem feltétlenül kell messzire utazni vagy összeegyeztetni többnapos ráérést a kollégákkal. Az online csapatépítőink mellett egy újabb költséghatékony megoldással álltunk elő, azon cégek számára, akik szeretnék az év utolsó harmadára összerázni a csapatukat. Az augusztusi megrendelők számára pedig 30% kedvezményt is biztosítunk a programjainkra.


Csapatépítés a Margit-szigeten


A legújabb csapatépítő programunkat Budapest közepére a Margit-szigetre fejlesztettük ki, de könnyen adaptálható bármelyik helyszínre a környéken. 10-től 200 főig ajánlunk bármilyen társaság részére, akinek célja, hogy egy szórakoztató, csapatösszetartást erősítő programon vegyen részt.


Az esemény hossza 2-4 óra az ügyfél igényeitől függően és a benne található élményelemek is szabadon alakíthatók. Az alapcsomagban egy 5 állomásból álló, megnyitóval és eredményhirdetéssel keretbe foglalt aktivitás sorozat található. A résztvevők a létszámtól függően kisebb csapatokban versenyeznek egymással kreatív, logikai és ügyességi feladatokban. A feladatok tartalmilag könnyen alakíthatók úgy, hogy ne csak szórakoztatók legyenek, de segítség az új dolgozók integrálását, erősítsék a kollégák közötti kapcsolatot és bemutassák az adott cég részletes működését.


A Margit-sziget tökéletes helyszín minderre, hiszen könnyen megközelíthető, gyönyörű és rengeteg változatos opciót kínál a programokhoz. A játék egybeköthető catering szolgáltatással, vacsorával és akár egy záró bulival is a belvárosban vagy a római parton.




A margit-szigeti csapatépítőnk lehet pár órás, félnapos vagy akár egésznapos program is, amit mind időpontban, mind költségvetésben nagyon rugalmasan tudunk kezelni, ezért szuper opció lehet bármilyen cég számára. Gokart verseny, kvíz, kincskeresés, célbadobás és még 10+ különböző állomást tudunk összemixelni a program keretében.


Bármilyen kérdés, egyedi igény esetén keressenek minket bátran a nap 24 órájában az info@thehomeunity.com e-mail címen vagy a +36703612205 telefonszámon.






83 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page