top of page
Keresés

Online játékfejlesztés személyreszabottan!

Ugyan 2022-t írunk, de úgy tűnik, hogy idén sem feledkezhetünk meg teljesen a koronavírusról. A karanténnal párhuzamosan megnőtt az igény az online csapatépítésre, ami továbbra is nagy érdeklődésnek örvend. A forró nyári napokon mindenki szívesebben hűsöl a klímával hűtött helyiségekben, nehezebben mozdul ki, így egy online csapatépítő számotokra is kiváló választás lehet.


A home office-ban dolgozók arányának növekedésével a munkavállalók sokkal több privát programot iktatnak be mindennapjaikba, hiszen rengeteg időt spórolnak meg a bejáráson és költséget az iroda terek csökkentésén. Nemcsak a növekvő szabadidőnek, de a lakóhely kiválasztásána is kedvez a távoli munkavégzés. A karanténnal párhuzamosan egyre többen költöztek ki a nagyvárosok agglomerációjába, ezenkívül olyanok is akadnak, aki 100-200 km-es távolságot is bevállaltak, ha bejárni csak 1-2 napot szükséges. A felsoroltak hatására egyre nehezebb olyan időpontot és helyszínt találni egy-egy csapat számára, ami mindenkinek megfelelő, az eljutás és a hazajutás mindenki számára megoldott. Az online csapatépítő tökéletes választás lehet számotokra is, ha a ti csapatotokra is jellemző, hogy nehezen juttok közös nevezőre a szervezésben.




Amellett, hogy mindenki kényelmesen otthonról élvezheti az online játékokat, a kialakított játékoknak már csak a képzelet szabhat határt. Egyre népszerűbbek ügyfeleink igényei alapján kialakított játékaink, melyekbe könnyedén építhetőek be belsős poénok vagy akár a szervezet egészére vonatkozó kvízkérdések. Olyan kreatív játékokat tervezünk, melyek offline és online környezetben is adaptálhatóak, így hosszú távon használhatóak. Játékaink komplex, logikai és ügyességi feladatokat is tartalmaznak, az egyes feladattípusok arányait pedig teljes egészében ti határozhatjátok meg.

Miért éri meg az online játékfejlesztés szolgáltatásunkat választanatok?


Online játékaink nemcsak komplexitásukat tekintve egyedülállóak, de a megvalósítást is - hazánkban egyedülálló módon - szoftverfejlesztők által egyedi fejlesztéssel kivitelezzük, így ti határozhatjátok meg a funkciókat és választhatjátok ki a dizájnt. Hiszünk a hosszú távú partneri együttműködésekben, ezért szívesen supportáljuk a játékok átalakítását. Idővel érdemes új feladványokat, kérdéseket beépíteni a feladatsorba, esetleg teljesen új modulokat beszúrni, hogy újrajátszás alkalmával azoknak is élvezetes lehessen a játék, akik már kipróbálták.


Az online játékfejlesztés szolgáltatásunk kitűnően alkalmas lehet nagyvállalatok számára, de a kis- és középvállalkozások igényeihez is könnyen alkalmazkodunk. Online játékfejlesztés szolgáltatásunk a cégek mellett kézenfekvő lehet oktatási intézmények számára is, az általános iskolás korosztálytól egészen az egyetemekig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket csapatépítőinkkel kapcsolatban keressetek minket a kapcsolat fülön található elérhetőségek bármelyikén!

HomeUnity, épüljünk együtt!



20 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page