top of page
Keresés

Online Kvíz Night

Az elmúlt hetekben sajnos sok rossz hír érkezett a koronavírussal kapcsolatban, sajnos a közeljövőben nem látszik az irodába visszatérésre sok esély. Nem tudjuk Ti hogy vagytok vele, de nekünk egyre jobban hiányoznak az irodai beszélgetések, a mikrokonfliktusok a konyhában, hogy ki melegítse következőnek az ebédet és panaszkodás egymásnak, hogy mikor mehetünk már haza. A homeunity.hu kvíz night modulja segíthet visszaidézni kicsit ezeket egy online csapatépítő keretében, ahol 60-90 percre visszatérhetünk a hétköznapokba és kicsit kiengedheti a gőzt a csapat.




A modul első részében egy megérkezős játék fogadja a beszélgetésbe csatlakozókat. A moderátor köszönt mindenkit, kicsit szokjátok az online felületet (10-20 embernél fontos, hogy kialakuljon az összhang és ne egymás szavába vágva mutatkozzon be mindenki). Ezt követően elmagyarázzuk a szabályokat, kiosztjuk a csapatokat és már indul is a játék.

A kvíz night abszolút cégre szabott és rengeteg verzióját tudjuk kínálni, attól függően, hogy ki mit szeretne. Lehet pénzügyi kvíz a befektetős csapatnak, ahol minden e köré a tematika köré épül, Harry Potter kérdések a varázsvilág rajongóinak vagy logikai feladványok az erre nyitottaknak.



A kvíz night azért is szuper az online csapatépítésre, mert mindenki megtalálja benne a számítását, a munkatársak játszhatnak együtt csapatokban vagy egyénileg is. A modul általában 4 különböző típusú játékblokkot tartalmaz, így nem elég egy területen remekelni. A különböző blokkok különböző tudást mérnek fel, a lexikális tudástól a gyorsaságon át a kreativitásig.


Az alkalom egy eredményhirdetéssel és a válaszolok közös átnézésével és kiértékelésével zárul. Moderátoraink profik a jó hangulat teremtésében így érdemes úgy készülni, hogy a modul zárása után még hosszú ideig folyhat a beszélgetés.


53 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page