top of page
Keresés
Szerző képeHomeUnity Team

Rendezvény eszközök, élményelemek

A pandémia lecsengése óta igyekszünk több lábon állni. Elsőként online csapatítő játékaink egy részét adoptáltunk offline környezetbe, majd az offline csapatépítőben rejlő lehetőségeket igyekeztünk kiaknázni. A megszokott online szabaduló szobák és kóstolók mellett most már lehetőségetek van részt venni budapesti vagy vidéki helyszínen megrendezésre kerülő kalandjátékaink, tréningjeink bármelyikén. A rendezvények lebonyolítása, támogatása mellett pedig, szívesen segítjük a rendezvényszervezők munkáját az alvállalkozók összefogásával.





Egy sikeres együttműködésen felbuzdulva felismertük az eszközbérlés adta lehetőségeket, rájöttünk, hogyan tegyünk még inkább felejthetetlenebb élménnyé egy-egy csapatépítőt a technika adta lehetőségekkel. Versenyképes árak mellett dolgozva, stratégiai kapcsolatban működünk a piac legjobbjaival, hogy kreatív és izgalmas megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára.



Számos mobilis játék bérlésére biztosítunk lehetőségeket. Válasszatok egyet és tegyétek felejthetetlenné a céges programokat!


Dobjátok fel az esti bulit egy póker asztallal és spékeljétek meg egy karaoke géppel, a hangulat garantált lesz.


A retro játékgépek, illetve a szimulátorok és a VR elemek, éjjel-nappal jó szolgálatot tesznek, az aulába kihelyezve remekül feldobják a munkanapot, de esete akár a bulit is.





Retro játékaink széles választékban érhetők el és tematika szerint csomagokba is rendezhetők.




Az egyik leglátványosabb és legszórakoztatóbb eszközünk a GIFIE, ami egyszerre ad élményt és készít képi-, vagy videós emléket a legszebb pillanatokról. Oldalunkon széles választékban találhatók meg a legkülönfélébb futurisztikus fotógépek, amelyeket kiszállítunk, összeszerelünk és mosolygós hostesseink segítségével működtetünk. Az eszközök mellé jelmezek, kiegészítők és az adott cég arculatára teljesen brandingelhető hátterek is járnak. Ha egy nagyszabású céges partyt terveztek a GIFIE-t nem érdemes kihagynotok!





A részletes árajánlatért és a további információkkal kapcsolatban keressetek minket a kapcsolat fülön található elérhetőségek bármelyikén!


HomeUnity, épüljünk együtt!



26 megtekintés0 hozzászólás

留言


bottom of page