top of page
Keresés

Sherlock Homes - Online szabadulószoba

Frissítve: 2020. okt. 19.

"Drága Watson!


Úgy adódott, hogy el kell hagynom a várost néhány napra és ez idő alatt teljesen elszigetelődök mindennemű online tevékenységtől. Ugyanakkor ez az ügy, amiről most írok nem tűr sem halasztást, sem pedig késlekedést....."


A fenti sorokkal indít útjának minden idők talán legismertebb detektívje, hogy csapatunkkal végigbarangoljuk az általa felállított online útvesztőt és közös munkával megoldjuk az év legnagyobb rejtélyét.A Sherlock "Homes" az egyik kedvenc csapatépítő programunk, mert talán ennél tudjuk a legjobban visszaadni a valós szabadulószobák nyújtotta élményt. A feladatok ugyanis csak akkor ugorhatók meg, ha összedolgoznak a csapattagok.


A www.homeunity.hu szabadulószobájában a kihívásoknak csak a képzelet szab határt, felhasználjuk az összes közösségi média felület adta lehetőséget, a csapatok a nyomokat követve keresztül vágnak az Instagram képeinek tengerén és a Twitter bejegyzéseinek sivatagán egyaránt.


Mint minden homeunity programnál a csapatot itt is egy moderátor/facilitátor kíséri, azonban a kezdést és zárást leszámítva a résztvevőknek egymásra kell hagyatkozniuk. Ugyanakkor ha bárhol elakadnak természetesen azonnal kérhetnek segítséget.
Üdítő különlegessége a programnak, hogy vállaljuk apró kiegészítők házhozszállítását, amivel még inkább átélhetik a játékosok a Sherlock Homes világát. Van egy fajta romantikája és izgalma annak, ha sok hónap bezártság után barett sapkában pipázgatva oldunk meg egy igazi fejtörőt a rég nem látott kollégákkal.


Ha felkeltette az érdeklődésed a program vagy csak kiváncsi vagy, hogy tudnád feldobni az ősz hónapjait a Home Office idején, akkor keress minket bizalommal a homeunityhu@gmail.com címen.


278 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page