top of page
Keresés
Szerző képeHomeUnity Team

Sherlock Homes - Online szabadulószoba

Frissítve: 2020. okt. 19.

"Drága Watson!


Úgy adódott, hogy el kell hagynom a várost néhány napra és ez idő alatt teljesen elszigetelődök mindennemű online tevékenységtől. Ugyanakkor ez az ügy, amiről most írok nem tűr sem halasztást, sem pedig késlekedést....."


A fenti sorokkal indít útjának minden idők talán legismertebb detektívje, hogy csapatunkkal végigbarangoljuk az általa felállított online útvesztőt és közös munkával megoldjuk az év legnagyobb rejtélyét.



A Sherlock "Homes" az egyik kedvenc csapatépítő programunk, mert talán ennél tudjuk a legjobban visszaadni a valós szabadulószobák nyújtotta élményt. A feladatok ugyanis csak akkor ugorhatók meg, ha összedolgoznak a csapattagok.


A www.homeunity.hu szabadulószobájában a kihívásoknak csak a képzelet szab határt, felhasználjuk az összes közösségi média felület adta lehetőséget, a csapatok a nyomokat követve keresztül vágnak az Instagram képeinek tengerén és a Twitter bejegyzéseinek sivatagán egyaránt.


Mint minden homeunity programnál a csapatot itt is egy moderátor/facilitátor kíséri, azonban a kezdést és zárást leszámítva a résztvevőknek egymásra kell hagyatkozniuk. Ugyanakkor ha bárhol elakadnak természetesen azonnal kérhetnek segítséget.




Üdítő különlegessége a programnak, hogy vállaljuk apró kiegészítők házhozszállítását, amivel még inkább átélhetik a játékosok a Sherlock Homes világát. Van egy fajta romantikája és izgalma annak, ha sok hónap bezártság után barett sapkában pipázgatva oldunk meg egy igazi fejtörőt a rég nem látott kollégákkal.


Ha felkeltette az érdeklődésed a program vagy csak kiváncsi vagy, hogy tudnád feldobni az ősz hónapjait a Home Office idején, akkor keress minket bizalommal a homeunityhu@gmail.com címen.






278 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page