top of page
sherlcok-min.jpg

SHERLOCK HOMES

Logika, kihívások, rejtély és váratlan fordulatok. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor egész biztos szükségetek lesz a csapatmunkára, hogy a végére jussatok.

wreath.jpeg

KARÁCSONYI AJTÓDÍSZ WORKSHOP

Közelegnek az ünnepek és mi sem akarunk lemaradni.  Lepd meg munkatársaid egy online ajtódísz készítő workshoppal, amit teljesen az igényeitekre szabunk. Kiválaszthatjátok a díszek típusát, színét, sőt egyedi kiegészítők gyártása is megoldható!

Részletes leírás
yerba.jpg

MATE MATINÉ

 A Matézás egy rituálé, amely egészséges és jól helyettesíti a kávét. A modulban Mate Manus megismerteti az Argentín tea kultúrát, a résztvevők elkészítik életük első Matéját, együtt meditálnak és az elmúlt hónapokról beszélgetnek.

bruce-mars-xj8qrWvuOEs-unsplash.jpg

KVÍZ NIGHT

Összegyúrtuk a legnépszerűbb TV-s vetélkedőket a jól bevált kocsmakvíz formulával és most készen állunk, hogy elétek tárjuk. Profi játékmester, váratlan kérdések és egész estés szórakozás vár rátok.

Book Shelf

RECHARGED

Motivációhiány? Nehézkes online kommunikáció? Csökkenő hatékonyság a csapatban? A Recharged modulunk ezekre a problémákra kínál megoldást, egy tréning keretében, ahol módszereket és gyakorlatokat mutatunk be és próbálunk ki real life szituációk segítségével. 

download.jpeg

KOKTÉL KEVERŐK

A közös koktélozás a csapatépítők, karácsonyi bulik és céges összejövetelek legkötetlenebb és általában legtöbb emlékezetes pillanatot szülő része. Ezt az élményt visszük el a dolgozók otthonaiba. 

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202020-05

ÉP TESTBEN...

A közös edzésnél nem sok minden erősíti jobban a kapcsolatokat. Jóga, Hiit vagy játékos edzés, nálunk mindent megtalálsz amit keresel. Edzőink pedig a Te csapatodra szabott aktivitásokat állítanak össze és vezényelnek le. 

Anchor 1
bottom of page