sherlcok-min.jpg

SHERLOCK HOMES

Logika, kihívások, rejtély és váratlan fordulatok. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor egész biztos szükségetek lesz a csapatmunkára, hogy a végére jussatok.

A KARANTÉN KORA

Réges-régen egy messzi​-messzi Galaxisban...  
A Csillagok Háborúja történetvilágába kalauzol el ez az online szabadulószobánk, ahol a filmek ismeretén túl, kreativitásra és csapatmunkára is szükségetek lesz a kijutáshoz..

ÉP TESTBEN...

A közös edzésnél nem sok minden erősíti jobban a kapcsolatokat. Jóga, Hiit vagy játékos edzés, nálunk mindent megtalálsz amit keresel. Edzőink pedig a Te csapatodra szabott aktivitásokat állítanak össze és vezényelnek le. 

bruce-mars-xj8qrWvuOEs-unsplash.jpg

KVÍZ NIGHT

Összegyúrtuk a legnépszerűbb TV-s vetélkedőket a jól bevált kocsmakvíz formulával és most készen állunk, hogy elétek tárjuk. Profi játékmester, váratlan kérdések és egész estés szórakozás vár rátok.

KAPCSOLÓDJ

A Kapcsolódj modulunk egy nagy közös beszélgetés. A facilitátor segít felszabadítani a kollégákban megbújó feszültséget és bizonytalanságot. Megadja a kezdőlökést ahhoz, hogy pótolják az elmúlt félév kimaradt beszélgetéseit. 

MATE MATINÉ

 A Matézás egy rituálé, amely egészséges és jól helyettesíti a kávét. A modulban Mate Manus megismerteti az Argentín tea kultúrát, a résztvevők elkészítik életük első Matéját, együtt meditálnak és az elmúlt hónapokról beszélgetnek.

KOKTÉL KEVERŐK

A közös koktélozás a csapatépítők, karácsonyi bulik és céges összejövetelek legkötetlenebb és általában legtöbb emlékezetes pillanatot szülő része. Ezt az élményt visszük el a dolgozók otthonaiba. 

Book Shelf

RECHARGED

Motivációhiány? Nehézkes online kommunikáció? Csökkenő hatékonyság a csapatban? A Recharged modulunk ezekre a problémákra kínál megoldást, egy tréning keretében, ahol módszereket és gyakorlatokat mutatunk be és próbálunk ki real life szituációk segítségével. 

online cooking.jpg

GASZTRO KIRÁLYOK

Főzzetek külön és mégis együtt. A hozzávalókat mi hozzuk, az instrukciókat pedig a HomeUnity mesterszakácsa. Főzzön... azaz győzzön a legjobb!

Egy séf, minőségi hozzávalók és egy páratlan gasztroélmény a bezártság idején.