sherlcok-min.jpg

SHERLOCK HOMES

Logika, kihívások, rejtély és váratlan fordulatok. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor egész biztos szükségetek lesz a csapatmunkára, hogy a végére jussatok.

liam-tucker-cVMaxt672ss-unsplash.jpg

A KARANTÉN KORA

Réges-régen egy messzi​-messzi Galaxisban...  
A Csillagok Háborúja történetvilágába kalauzol el ez az online szabadulószobánk, ahol a filmek ismeretén túl, kreativitásra és csapatmunkára is szükségetek lesz a kijutáshoz..

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202020-05

ÉP TESTBEN...

A közös edzésnél nem sok minden erősíti jobban a kapcsolatokat. Jóga, Hiit vagy játékos edzés, nálunk mindent megtalálsz amit keresel. Edzőink pedig a Te csapatodra szabott aktivitásokat állítanak össze és vezényelnek le. 

bruce-mars-xj8qrWvuOEs-unsplash.jpg

KVÍZ NIGHT

Összegyúrtuk a legnépszerűbb TV-s vetélkedőket a jól bevált kocsmakvíz formulával és most készen állunk, hogy elétek tárjuk. Profi játékmester, váratlan kérdések és egész estés szórakozás vár rátok.

wreath.jpeg

KARÁCSONYI AJTÓDÍSZ WORKSHOP

Közelegnek az ünnepek és mi sem akarunk lemaradni.  Lepd meg munkatársaid egy online ajtódísz készítő workshoppal, amit teljesen az igényeitekre szabunk. Kiválaszthatjátok a díszek típusát, színét, sőt egyedi kiegészítők gyártása is megoldható!

Részletes leírás
yerba.jpg

MATE MATINÉ

 A Matézás egy rituálé, amely egészséges és jól helyettesíti a kávét. A modulban Mate Manus megismerteti az Argentín tea kultúrát, a résztvevők elkészítik életük első Matéját, együtt meditálnak és az elmúlt hónapokról beszélgetnek.

download.jpeg

KOKTÉL KEVERŐK

A közös koktélozás a csapatépítők, karácsonyi bulik és céges összejövetelek legkötetlenebb és általában legtöbb emlékezetes pillanatot szülő része. Ezt az élményt visszük el a dolgozók otthonaiba. 

Book Shelf

RECHARGED

Motivációhiány? Nehézkes online kommunikáció? Csökkenő hatékonyság a csapatban? A Recharged modulunk ezekre a problémákra kínál megoldást, egy tréning keretében, ahol módszereket és gyakorlatokat mutatunk be és próbálunk ki real life szituációk segítségével.