Sherlock Homes

Logika, kihívások, rejtély és váratlan fordulatok. Ha ráléptek a Sherlock Homes detektívjáték útjára, akkor egész biztos szükségetek lesz a csapatmunkára, hogy a végére jussatok.

Koktél Keverők

A közös koktélozás a csapatépítők, karácsonyi bulik és céges összejövetelek legkötetlenebb és általában legtöbb emlékezetes pillanatot szülő része. Ezt az élményt visszük el a dolgozók otthonaiba. 

Gasztro királyok

Főzzetek külön és mégis együtt. A hozzávalókat mi hozzuk, az instrukciókat pedig a HomeUnity mesterszakácsa. Főzzön... azaz győzzön a legjobb!

Egy séf, minőségi hozzávalók és egy páratlan gasztroélmény a bezártság idején.

Online Karácsony

A céges karácsony az év legjobban várt közös eseménye, segítünk, hogy idén se maradjon el. Elvisszük az otthonokba a megszokott hangulatot, kihaszálva az online tér adta lehetőségeket... 

Kapcsolódj!

A Kapcsolódj modulunk egy nagy közös beszélgetés. A facilitátor segít felszabadítani a kollégákban megbújó feszültséget és bizonytalanságot. Megadja a kezdőlökést ahhoz, hogy pótolják az elmúlt félév kimaradt beszélgetéseit. 

Mate Matiné

 A Matézás egy rituálé, amely egészséges és jól helyettesíti a kávét. A modulban Mate Manus megismerteti az Argentín tea kultúrát, a résztvevők elkészítik életük első Matéját, együtt meditálnak és az elmúlt hónapokról beszélgetnek.

Quiz night

Összegyúrtuk a legnépszerűbb TV-s vetélkedőket a jól bevált kocsmakvíz formulával és most készen állunk, hogy elétek tárjuk. Profi játékmester, váratlan kérdések és egész estés szórakozás vár rátok.

Ép testben...

A közös edzésnél nem sok minden erősíti jobban a kapcsolatokat. Jóga, Hiit vagy játékos edzés, nálunk mindent megtalálsz amit keresel. Edzőink pedig a Te csapatodra szabott aktivitásokat állítanak össze és vezényelnek le. 

Kreatív közösség

Rajzolj, táncolj, énekelj! Számos olyan feladattal készülünk nektek, amik kreativitást követelnek meg, de egyedül egyik sem teljesíthető. Győzzétek le a távolság adta akadályokat.

Írj nekünk

Tel: +36 70 663 9009 Email: homeunityhu@gmail.com

Modul